Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han finns och han ser oss hjälparen och vännen


JAG VILL

Jag vill sjunga Dina sånger

Jag vill spela på harpa, alla dom vackra melodierna

Jag vill dansa för Dig,alla dom heliga danserna

Jag vill sitta på bänken,se ut över vattnet, med Dig bredvid

Jag vill känna det daggvåta gräset,under mina fötter, känna Din närhet

Jag vill skratta,jag vill ropa, till alla som jag möter,se här är jag och Han
som går vid min sida,är den bästa vän som finns,finns för mig,finns för dig,
finns för alla, som vågar släppa taget och tro

anits 21 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-21 15:02



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Fullt av glädje!
Fullt av tillförsikt!
Så härligt!
2008-05-21

  Maria T
Du sprider glädje omkring dig.
Det strålar omkring dig
2008-05-21

    sajo
Vilken läsvärd text.
2008-05-21

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Herren skall ära den tro du uttrycker på detta fina sätt!
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP