Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är glad av att ha det jag har min tro


JAG ÄR DRABBAD

Jag är drabbad

Mitt hjärta är drabbat

Drabbad av kärlek

Kärleken till naturen

Jag är drabbad

Mitt hjärta är drabbat

Drabbad av kärlek

Kärleken till hela skapelsen

Jag är drabbad

Mitt hjärta är drabbat
av kärleken till Dig som står över allt
Min Far min hjälpare, tröstare,mitt allt

anits 21 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-21 21:07



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

Även jag lider av denna åkomma... Hälsar vännen fredrik
2008-05-22

  Gunilla VIP
Drabbad av kärlek - till Alltet!
Wow!
Det är starkt!
Och ljuvt!
2008-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Då är du lyckligt lottad.
2008-05-21

    sunnanvind
Väldigt vacker hyllning!
2008-05-21

  Maria T
En dikt fylld av glädje, lycka, kärlek
2008-05-21

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP