Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som aldrig händer..

Det händer visst aldrig..
Det där som händer alla..
Förrutom mig...
Du vet...
Det där...
Jag kanske ska ta de som är mognare?...
Eller de vill ju inte ha nån så ung som jag..
Så de är nedlåtande och tycker synd om mig och hoppas att jag träffar nån...
Så var det med det...




Fri vers av den_sköra_människan
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-05-22 21:58



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Hon som är för gammal för dig har läst den och tycker den är riktigt bra. Det händer inget här heller kan jag meddela.

MVH/Kristina
2008-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Just det där att folk skall tycka synd om en är trist.
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

den_sköra_människan