Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i bland så svårt att allt klara,då är lite assistans bra att få


I BLAND

I bland är det så svårt
att klara

Allt som måste göras

Jag kämpar och försöker
allt vad jag kan

Lyfta bära tunga saker
i bland så går det bra

Så händer det,jag tappar
saker,mycket far i golvet

Jag klättrar högt och lågt
byter mina glödlampor
i taket,trots rädslan att
allt kanske går i kras

Men så händer det ibland,
i mina händer finns ingen
styrka

Då får saken vänta för i
morgon är en annan dag,
då är kanske kraften är tillbaka
i mina händer

I bland så är det inte lätt, att
hålla sig för skratt,när allt
går på tok

Som när formen i ugnen,inte
ville som jag ville,den var tung
mina händer orkade inte hålla
den

Jag tappade den på mina
händer,som var i vägen,det
gick trots allt bra

Mina blomlådor på balkongen,
skulle jag försöka få på plats,
det gick inte,klarade det inte,
behövde hjälp

Jag ringer,säger jag kan inte,
orkar inte

Svaret jag får, är till glädje för
mig,visst kan du men du behöver
lite assistans

Det betyder så mycket,att kunna
ringa efter hjälp,assistans när
det krisar och hjälpen behövs

anits 21 maj 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-21 23:47



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
\"visst kan du men du behöver
lite assistans\"

helt underbara ord...som lyfter
2008-05-22

  Larz Gustafsson VIP
En f d arbetskamrat tappade en sådan tung form av glas på ena foten och skadade sig mycket svårt.
Skönt att det gick bra för dig.
2008-05-22

  Sladjana Zubcevic
Vackert och mycket stark.
Kram!
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP