Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå inte vilse

 

På ensamhetens
villervallastig

är det
lätt att

trampa
fel

Jag har en
inre röst

som
säger

var rädd om dig
gå inte vilse
se dig för
se upp

för gropar och diken

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-22 13:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Var mycket rädd om denna \"inre röst\"
2008-05-23

  jardan
Fina och tänkvärda rader, ja-var rädd om dej Ulla
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP