Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orkar inte mer


orkar inte mer

Hennes kropp orkar inte mer
Men hennes själ vill gå vidare
Varje dag går hon runt och tror att allt är bra.
Men varje skratt och varje leende är bara fejk
Hon trodde att allt skulle bli bra igen
Men det funkar inte längre.
Hon kommer aldrig någonsin bli sig själv igen
Igen kommer någonsin få höra hennes riktiga skratt igen
Eller se hennes riktiga leende.
Allt är bara fejk
Hon orkar inte fejka mer
Ingen vet hur hon lider
Hur hon gråter sig till söms varje kväll
Hon vill bara skära hennes armar blodiga
och hoppas på något bra
Hon kmr aldrig tro på sig själv igen
Inte på en ända människa
Efter alla ord
All sorg
Alla tårar
Varför kan hon inte vara lika perfekt som sina vänner
Men hon vet inte att dem också har sina brister
hon har inget att leva för längre
Allt hon höll kärt är borta nu
Hennes själ är inte längre hel,
Den krossade du med alla dina ord
All din svek




Fri vers av s-bodin
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-22 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

s-bodin
s-bodin