Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....

jag vet at det kommer komma stunder då jag ångrar det.
Men jag va tvungen. <3


Vad fan håller jag på med?
Jag lurar mig själv
Du vet hur det är
Jag vet hur det är
Alla vet du det är







Fri vers av s-bodin
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-07-21 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

s-bodin
s-bodin