Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt


natta <3

förlåt gumman
jag vet att jag lovade
men jag kan inte lova de längre
de har blivigt för mkt nu
jag lovade att inte göra något dumt
men de är försent
jag orkar verkligen inte mera
min själ vill gå vidare nu
min kropp orkar inte mer
förlåt
men jag orkar inte gå runt och fejka mer
min själ blöder
den vill här ifrån
förlåt älskling <3




Fri vers av s-bodin
Läst 267 gånger
Publicerad 2008-05-26 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

s-bodin
s-bodin