Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

second chance


\" Love is like standing in a puddle of wet cement,
the longer you stay,
the harder it is to get out,
but when you do get out you
always leave your shoe behind. \"

Never give up on love,
you never know when you might get a second chance




Fri vers av s-bodin
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-19 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

s-bodin
s-bodin