Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
späd skir grönska lika ljuvlig var man än befinner sig


GENOM FÖNSTRET

Jag står och ser ut genom fönstret
för mig en utsikt,jag ej känner så väl

Skymmningen faller
ser ner på den stora stenen,
där det snart kommer att spira
ur marken,blommar av alla slag

Ser på björken,som vuxit sig så stor,
under rönnen står trädgårdsmöblerna
vita i gammaldags stil
det är så vackert

En annorlunda vy än den jag har,
från mitt fönster hemma

Här har våren inte kommit lika långt
men den späda skira grönskan,
är lika underbar ljuvlig att se,var
man än befinner sig denna ljuvliga
tid VÅREN

anits 22 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-22 23:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hälsingland, förmodar jag.
Ett vackert landskap.
2008-05-23

  Elaine.S VIP
Egentligen borde man resa med våren i sin framfart och få en riktigt lång härlig vår...
Fin betraktelse
2008-05-22

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP