Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill tända det läkande ljuset låta allt det svåra få blekna


ETT LÄKANDE LJUS

Jag vill tända det läkande ljuset i mig,
vill känna trygghet

Jag vill glömma inte minnas
allt svårt allt ångesfyllt

Jag vill tända det läkande ljuset
vill mina sår ska blekna ska läka

Längtar efter dig som vill vara
min vän,få mig att slappna av

Längtar efter dig som vill dela mina
tankar,drömmar och framtidshopp

Jag vill tända det läkande ljuset
vet att Du lyssnar, hjälper mig på
min väg genom livet

Jag vill tända det läkande ljuset
berätta för Dig hur mycket jag
älskar Dig

Jag vill så mycket,kanske för mycket
men att längta efter en mänsklig hand
en trygg hand, att hålla hoppas någon
gång finna den

Så jag tänder det läkande ljuset,och ber
om trygghet,att Din kärlek som består,
leder mig på rätta vägar,att jag en gång
får en trygg hand att hålla i få känna närhet
och värme

anits 23 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-23 00:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ljuset lyser i mökret och mörkret har inte övervunnit det.
2008-05-23

    sunnanvind
Stillsamt ödmjukt vädjande...så vackert!
2008-05-23

  Elaine.S VIP
En text med mycket ljus och värme, väl förmedlat
2008-05-23

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP