Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det gör så ont...fortfarande...efter ett år så borde jag kunna kontrollera smärtan...men inte då...


hur?

hur kan jag sakna någon,
jag aldrig sett,
så mycket?
hur kan jag längta efter att
höra din röst,
när jag aldrig ens
träffat dig?

hur kan du fortfarande orsaka
så mycket smärta?
fast du aldrig ens tog ett
andetag
av den luft jag andas?

hur kan jag gå vidare
utan dig?




Fri vers av Stormöga
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-23 00:20



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
*kramar, pussar och klappar gose-Myrris på kinden* <3
2008-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Det kan jag berätta för dig.
Jag vet hur det är...
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Stormöga