Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ljuset solen värmen allt detta en lisa för själen


EFTER MÖRKER KOMMER LJUS

Efter mörka ångestfyllda tankar i natten
vaknar upp med solens strålar i ansiktet

Det hör till i livet att få del av både mörker
och ljus,i dag bjuds jag på ljuset som strålar
ner från en blå himmel

Ett ljus så underbart, att känna solens varma
sköna strålar, som värmer mitt hjärta min själ

En dag som denna,få gå ut låta solens strålar
lysa i mitt ansikte,värma mitt frusna inre

I dag bjuds jag på lugn harmoni,tänk vad ljuset
solen och värmen gör med oss,när vi är frusna
vilsna vi väcks till liv,får ny energi nya krafter

Med ny energi nya krafter,med ljuset i mitt inre
möter jag den nya dagen med tillförsikt

anits 23 maj 2008







Fri vers av anits VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-23 07:48



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
YES! Detta låter gott!
Jag har också brått
komma ut till stolen
med kaffet i handen
för att njuta av den:
Älsklingssolen! Ha
det skönt********
2008-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Herren skall sända Sitt Ord och smälta det frusna, som det heter i Psaltaren.
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP