Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem du var och varför alla lögner svaren får jag aldrig


JAG GAV DIG

Jag gav dig mitt hjärta

Jag gav dig min själ

Jag trodde du älskade mig

Du förde mig bakom ljuset

Allt du sa allt du gjorde var lögner

Undrar så ibland,var det något av
det du sa, det du gjorde som var äkta

Du sa aldrig att du älskade mig

Du sa aldrig jag älskar dig

Än i dag undrar jag så,vem du var?

Vem var du som tog mitt hjärta,som tog
min själ?

Svaren får jag aldrig du finns inte längre ibland
oss,dina lögner ditt beteende,var det som tog ditt liv

Men det händer än i dag att tankarna kommer,varför såg
jag inget hur kunde jag vara så blind?

Jag trodde på dig, trodde på oss,men ack så fel allt blev

Jag blev en erfarenhet rikare,den erfarenheten har kostat
mig många sorger,och tron på människor har fått sig en törn

anits 23 maj 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-23 11:21



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Starka ord. Underbart skriven.
Så vackert!
2008-05-23

  Larz Gustafsson VIP
What a tangled web we weave!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP