Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nedtecknad i Åkers kyrka under en universitetsföreläsning:)


Flickan med oskulden

Ska vi smurfa?
Frågade mannen flickan.
Lidelsen och nyfikenheten lyste i hennes ögon.
Så tog han hem henne.
Beredde kammaren med ljus, fotogenlampor och nya lakan.
Flickan duschar, tvättar sig med fina tvålar.
Så kliver mannen in i duschen.
Han hjälper henne med tvagnin på rygg, mage och bröst.
Naken hud.
Darrande fingrar, smekande händer.
Så tvager mannen snabbt av sig själv noggrant.
De smörjer sensuellt in varandras kroppar med mjukgörande väldoftande krämer.
Tiden är inne, och mannen leder lugnt och tryggt in flickan till förlustelsekammaren som är smyckad och upplyst utav brinnande stearinljus och tända fotogenlampor.
Stämningen är trolsk och dofterna själsligt berusande.
I nya lakan ligger hon.
Mannen betraktar oskulden och skönheten.
Med ett djupt andetag, kliver han in.
Beträder lakanen.
Närmar sig flickan.
Som ett rådjur på darrande ben stående framför jägaren med laddad bössa.
Så öppnar sig flickan för mannen.




Fri vers av RogerIvan
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-23 21:58



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Håller med nedanstående..är lite lat,det jag tycker är trevligt med den här texten är att ingen slänger sig över den andre...att man får lista ut resten själv...och riktigt vet man ju inte vad som händer sedan...ändå!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan