Komponerat av "kylskåpspoesi", augusti 2002" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komponerat av "kylskåpspoesi", augusti 2002


En vilsen minut - ur Skrivbordslådan

 

En vilsen minut

mot en natt i din närhet.

Min trötthet förloras

i vila hos dig.

All smärta vill fly

när min längtan får blunda

och tänka på livet

som älskade mig.

 

 




Fri vers av Tabes
Läst 422 gånger
Publicerad 2008-05-23 23:27



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Jaha , javisst som den sanna ordkonstnär du är, så kan du trolla fram ; \"Min trötthet förloras i vilan hos dig\" av kylskåpspoesi ?!!
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes