Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lindring - ur Skrivbordslådan

 

 

Jag klöser mig fram i tiden.

Ingen ringer.

Ingen talar.

Ingen lyssnar.

Ingen frågar varför.

 

 

Jag sliter bort huden från fingrarna

en liten bit

ett stort, tjockt stycke

     biter

          klöser

     river

          blöder

och när det gör ont

går väntan över.

 

 

 




Fri vers av Tabes
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-23 23:42



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
En naken och ren dikt.
2008-09-19

  Jojo
märkligt fenomen det där

även här gör du en snygg uppställning och får fram känslan väldigt bra genom det

Bravo!!
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes