Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag flyttade försökte jag hålla kontaken,det gick inte så bra,du talade en gång om att du varit i staden jag bodde flera gånger,du sa till mig,,jag visste ju inte var du bodde,jag hade telefon,du kunde ringt


JAG HAR TÄNKT PÅ DIG I BLAND

Jag har tänkt på dig i bland,undrat hur du haft det
mer har det inte blivit,sen dag jag förstod ,du ville
inte ha med mig att göra,varför vet jag,något hade
hänt vad det var vet inte jag

Vi tappade kontakten för länge sedan,när jag flyttade
avståndet blev för långt,det var det du sa till mig

Något telefonsamtal ibland,jag skrev brev fick aldrig
något svar

Jag kom tillbaka,nu var det bara några mil, 3 tror jag
mig minnas att det var

Hälsade på hos dig,kände mig inte välkommen
sista gången

Vad gör man i en sådan situation

Jag kom inte mer

Ringde några gånger

Du ville inte prata,det hörde jag på rösten

På det viset blev kontakten bruten

Så plötsligt en dag ringde du

Jag fyller jämt,vill du komma?
Minns att mitt svar blev,vi får väl se
just då hade jag nog av mitt eget,sorger och sjukdomar

När dagen kom,åkte jag inte dit

Du hade hyrt en stor lokal,inom mig kände jag,
vill inte det stämmer inte

Du har alltid varit sådan,när det var födelsedag,
namnsdag då ville du bli uppvaktad,ha presenter
då blev du som ett barn,inget fel i det

Men själv kom du aldrig eller nästan aldrig i håg
någon,förstod mig inte riktigt på dig,när det gällde
sådana ting

Varför skulle jag komma på din fest?
du hade inte hört av dig på länge,flera år plötsligt
dög jag

Många barn fanns det,vet inte om dom skulle
vara med på din fest

Kontakten med dom var inte så bra,det var
det du sa till mig

Så jag har tänkt på dig i bland

I dag i tidningen läste jag,du finns inte
längre ibland oss,om du varit sjuk det
vet inte jag,ingenting stod om det,allt
ska ske i enskildhet och stillhet

Det kanske så du ville ha det,när din stund
var kommen

anits 24 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-24 00:05



Bookmark and Share


  Maria T
Det är tungt och svårt att inte känna sig välkommen
Mycket stark skildring
2008-05-24

    sajo
I de orden man läser finner jag sorg. Starka ord. Du skriver bra.
2008-05-24

  Elaine.S VIP
Vänskap som inte är till ömsesidig glädje sårar och gör ont...
Bra nedtecknat....dina tänkvärda ord..
2008-05-24

  friheten
Strak och sorlig, men bra beskrivning
2008-05-24

  Sladjana Zubcevic
Gripande och fint skrivet.
Vackert och mycket stark.
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP