Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig Anna


Rida på stormen

Jag rider på en storm.

Regn och vind piskar

Mina känslor dras till sin spets

Kan man förlåta det ultimata sveket?

Hela mitt väsen skriker NEJ, medans mitt hjärta misströstar

Att älska någon så totalt att hela världen känns banal,

Räcker inte längre, då sveket fått mig att tappa fattningen

Därför måste jag säga Nej, min själ kan inte köpas av vackra ord

Jag kan inte förlåta det som hänt och kommer inte acceptera din vilja




Fri vers av Sergej
Läst 562 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-24 02:43



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det här var en bra beskrivning av kampen innan beslut, hjärta och förnuft samarbetar inte alltid men i det här fallet vann förnuftet...Stark slutrad...
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej