Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ARG!

 

Du kan ta din hand

stoppa den i röven

fortsätt med det

tills du hittar nåt

när du gör det

tycker jag att

du kan ta det

och äta upp det




Fri vers av stronza
Läst 485 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-24 11:32



Bookmark and Share


  korpfjäder
urk.
men texten är bra.
2008-07-10

  Jan Linderoth
Härlig Italiensk aggression!!! Härlig frisk ilska.
2008-05-29

  tom boreland
intressanta frågor
exvis vems röv
likadant rekomendation
på något exentrisk föda
är det kanske egna erfarenheter eller smak
kort sagt ställer intressanta frågor
2008-05-24

  Night Soul Woman
En salig blandning av bland annat hjälplöshet, frustration, ångest och dem riktiga känslor bakom uttalandet:)
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar