Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vår natur som Han har skapat,alldeles underbar är den


DELA GLÄDJE

Jag vill gå här på stigen,
som leder till ängen

Jag vill hålla Din hand i min,
vill känna Din trygga starka
hand i min

Jag vill känna Din närhet,
när vi går över ängen,
i det daggvåta gräset

Jag vill gå här med Dig,
likt älvorna dansande lätt
jag vill skratta och sjunga
dela glädjen med Dig

Jag vill följa stigen,som
går genom den vackert
grönskande allen

Jag vill gå här med Dig,
se hela skapelsen,hur
vacker och underbart
skön den är

När vi så kommer till sjön
sitta på den stora stenen
se ut över vattnet och känna
glädjen,och att få dela den
med Dig,med varandra

anits 24 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-24 17:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det behöver vi verkligen.
Hylla Skaparen!
2008-05-24

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-05-24

  Maria T
En underbart vacker dikt som hyllar
vår vackra natur
2008-05-24

  Elaine.S VIP
En vacker hymn och hyllning ...
2008-05-24

    sunnanvind
En dikt till den Störste! Jag skulle tro att änglarna tonsätter den!*L
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP