Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst är den svår.Kärleken alltså


En svår men stark romans

Jag vet,jag vet,jag vet,jag vet,jag tror jag vet men jag är inte säker.Om kärleken vore enkel hur skulle det då gå?En svårighet måste varje romas ha. Varför vore den annars bra?Det låter kanske konstigt det jag säger,men så e det väl?Min stora kärlek e ganska svår speciellt nu i vår.Men det e det som gör den så stor.Vad ¨du¨ än tror så vet jag vad jag talar om.Och efter det jag sagt så vet jag nu.Du är min stora kärlek och det får ingen ändra på.Även om det bara e jag som vet så e det så det e.Jag älskar dig det vet jag nu min lilla söta ängel du betyder allt för mig.Hoppas du märker det snart för dennna dikt håller inte på i evigheter.Jag hittar så småning om nån annan.Det e bra om du tar din chans nu.




Fri vers av KramiZZ95
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-24 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KramiZZ95
KramiZZ95