Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur skulle det låta?

Ingen mer än jag vet vad jag känner för dig.Ska det vara så?Jag har inte än berättat för mina allra bästa vänner.E det rätt?Jag vill inte säga nått förren du vet.Du e det viktigaste för mig just nu.Du e som en söt frukt som man längtar efter.Du ligger nära nära mitt hjärta.Jag tror till och med du ligger mitt i.Du måste tro mina ord om jag nu säger dom.Jag älskar dig *********** bara så du vet det.Du har ett underbart leende.Och du e aldrig dum mot mig.Men det e det ingen annan som är heller.Utom En liten mara som all hatar.Åh,vad ska jag göra.Jag hoppas du känner likadant.
Nå?Hur skulle det låta om jag sa det till den person som får min mage att pirra?
En Dikt Direkt Från Mitt Hjärta




Fri vers av KramiZZ95
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-05-24 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KramiZZ95
KramiZZ95