Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger

Jag ångrar mig att jag krångla mig.

Jag e så ledsen att jag starta pressen.

Vi var som ett band som höll i hand.

Men du bara rann ut som om du var sand.

Du kanske ville bli min kille....

Va fan ok jag ångrar mig fattar du!?




Fri vers av KramiZZ95
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-04 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KramiZZ95
KramiZZ95