Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förklara re ord för den jag älskar


tre ord

Det pirrar i magen när du står framför mig.Ditt underbara leende får mig att må bra.En känsla som jag haft så väldans många gånger.Men nu e det på riktigt allt detta som jag känner.Du e så väldans underbar och lika rar.Du har en söt liten humor som rymmer i min hand.Jag hoppas jag har en liten chans.Du tar all plats i mitt hjärta bara så du vet det.Men det gör inget.Jag e glad att det e du som gör det och ingen annan.Jag vill vara i din fammn.Jag vill att du håller i min hand.Jag vill åka med dig bara dig någon annan stanns.Där du och jag kan vara bara vara.Där vi kan skratta och vara glada i alla våra dagar.Jag hoppas du vill det samma.Och om du skulle vilja det nån gång så skulle jag bli över lycklig om du sa det till mig.Jag vågar inte ta första steget.Men det gör nog du.Så om du känner som jag så känner du nått underbart.Jag vill bara höra tre ord i mitt öra och dom ska va från dig.Jag tror du vet vad det e för ord.Men för säkerhetskull ska jag dom säga.
JAG ÄLSKAR DIG




Fri vers av KramiZZ95
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-24 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KramiZZ95
KramiZZ95