Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ska jag säga det


Hur?

Ska jag säga set till dig genom ett brev men det kanske e lite fegt?
Ska jag viska det i ditt öra så bara du kan höra?
Ska jag skicka det med vinden så det kommer väldigt nära kinden?
Eller ska jag helt enkelt låta dig märka det själv?
Jag vet inte hur jag ska göra för att få din uppmärksamhet jag tror du känner likadant men vem vet?
Jag kan bara hoppas på att du snart det säger magiska ord nära mitt öra.
Om inte så hoppas jag vi kan bli vänner.
Det kanske e det du vill.
I LOVE YOU




Fri vers av KramiZZ95
Läst 197 gånger
Publicerad 2008-05-24 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KramiZZ95
KramiZZ95