Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet...

Ett litet barn har kommit till jorden.
Barnet bor i en liten fuktig lägenhet med sina föreldrar.
Barnet Behandlas dåligt av sina föreldrar.
Barnet Får dåligt med mat.
Barnet går omkring i trasor.
Barnet blir slaget varje dag.
Barnet är spinkig.Barnet mår dåligt.
Barnet blir utslängd.Barnet hostar.
Barnet har ont.Barnet ser dåligt.
Barnet slutar andas.
Barnet var två.
Barnet hade kunnat funnits,men oroa er inte för det barnet som jag hittat på finns ju inte.Tänk på barnen som finns.Om ni gjort så mot ett barn är ni sjuka i hela jävla huvudet.




Fri vers av KramiZZ95
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-24 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KramiZZ95
KramiZZ95