Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ta till vara den underbara tid vi har här och nu


MORGON TANKAR

Trots att det blev sent igår
kvällen blev till natt

Vaknar jag tidigt av att
solen smeker mitt ansikte

Ligger ser ut genom fönstret
ser en klar blå himmel

Ser hur trädtopparna reser
sig mot skyn

En under morgon har Han
givit oss igen

Den mörka tiden är slut
ljuset tar oss i sin famn

Härligt är att få följa,allt
som händer allt som sker
i den natur Han givit oss
att förvalta

Jag går upp,fram till min
balkong dörr,står där ser
ut på balkongen

Tänker det kommer nog
att blomma och vara vackert
där i sommar,bara ge allt tid
att börja växa börja gro

Så härligt det är att följa
det lilla fröet som växer
sig stor till en vacker blomma

Tänk att få se allt det som händer
i naturen,en närvaro i det lilla
som inga ord behöver

En njutning i livet och till
livet som inte kräver ett
endaste öre

Alla färger alla dofter som
nu tar sin boning i oss,låt
oss njuta av allt det vackra,
glömma alla måsten

Vi lever ju bara en gång
här och nu,så njut min vän
ta vara på naturen ,vila i den
och bara var

anits 25 mal 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-25 08:26



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Så vackert min vän!
2008-05-25

    Ken Cassel
Vackert anits

Kramar
2008-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Det bästa i livet är gratis.
Sola gratia!
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP