Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att längta efter någon att få känna trygghet,en hand att hålla en längtan hos mig


NÅGON VID MIN SIDA

Jag går här runt runt
ibland så svårt att känna tillit
till tro till allt och alla

Vad är det jag är så rädd för?

Rädd att möta dig,känna glädje
bli besviken bedragen

Ändå längtar jag

Längtar efter gemenskap,
att få leva med dig i nuet

Men vad händer sen?

När lågan släcks?

Men om allt är rätt,fortsätter
lågan att brinna

Du ser på mig,jag ser på dig
tillsammans får vi vara dom
vi verkligen är

Det hör till i livet,att motgångar
besvikelser liksom längtan och
glädje,drabbar oss alla

Vi är så många,som är rädda
för att inte räcka till

Tänk ändå trots all rädsla,
all frustration så längtar jag

Längtar efter trygghet,en
hand i min som håller den
inte släpper taget när oron
och rädslan kommer till mig

Jag har ett rum i mitt hjärta,
som väntar på att öppnas,
den dagen du kommer,och
vi äntligen får mötas

Du öppnar mitt hjärta,visar
mig din kärlek

Ett hopp då tänds i mig,
rädslor ångest,allt bleknar
när du tänder ljuset och
hoppet i mig

anits 25 maj 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-25 14:12



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Längtansfulla ord om en kärlek du är väl unnad....
2008-05-25

    Ken Cassel
Strålande srivet

Kramar
2008-05-25

  Larz Gustafsson VIP
En högst mänsklig längtan.
Bibeln säger att vi skall göra alla våra behov och önskningar kunniga inför Herren.
När jag gick bibelskola tjatade Ulf Ekman om att \"alla\" alltid betyder \"alla\"...
2008-05-25

  Sladjana Zubcevic
Så vackert min vän!
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP