Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glatt sinnelag

 

Så log hon
sådär
som
bara
hon kan


den knappt
hörbara bittra
tonen som kom
när hon fällde en
slutlig kommentar

hördes
av
mig
för att
jag satt

bredvid

annars
är hon
väldigt
trevlig

och
har ett
ovanligt
glatt sinnelag

sägs
det




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2008-05-25 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP