Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
munnen som säger ett ögonen ett annat


ÖGONEN MUNNEN

Ögonen munnen förmedlar olika ting
munnen ler,men leendet når inte dina
ögon

Din mun ler du syns skratta,alla som
lyssnar tycker om dig,tycker du är underbar

Dina ögon när jag ser in dom,kylan dom
förmedlar ger mig rysningar, hatet jag ser
får mig att vilja fly

Din mun säger så många vackra saker,så
många underbara ord,men bara när andra
människor finns nära

Ögonen när du ser på andra,då ändras blicken
leendet når dina ögon,dina ögon lyser av glädje

Varför hata så,hur kan en människa visa
sina sidor så olika,glad vänlig tillsammas
med andra,när det är bara du och jag,
hatet misstänksamheten,aldrig ett vänligt
ord

Glad är jag att varje dag slippa möta dig
men ibland händer det,då vill jag helst gå
en annan väg,se åt sidan

Men jag är inte feg längre,ser dig ögonen
ser hatet,när min blick inte viker undan,då
är det din som gör det

anits 26 maj 2008









Fri vers av anits VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-26 07:43



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ögonen har ett eget maktspråk....underbart starkt avslut
2008-05-26

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T !!!
2008-05-26

  Larz Gustafsson VIP
\"Läppar tiger, ögon talar...\"
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP