Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drunknade i min älskades ögon

 

Jag drunknade i

hans havsblå ögon och är

kvar i vattnet än




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-26 16:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Stanna kvar där och njut! Kram.
2008-05-26

  Ilona _L
Vackert sagt och jag förstår att det är
ett vackert men sorgset minne!
Skönt att du kan simma tycker jag!
kram Ilona
2008-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Det finns ögon man vill drunkna i...
Jag har sett dem.
2008-05-26

    wildrosen
så vackert...applåd
2008-05-26

    Melona
Underbar
och enkel
men djup...precis likt där du är!
2008-05-26

  charlotte hedendahl
Vacker! Äkta kärlek - evig kärlek!
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP