Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två som älskar


TVÅ MÄNNISKOR

Två par händer som möts

Två par ögon som ser in i varandras

Två människor som omfamnar varandra

Två älskande som ger varandra av sin kärlek

Två människor som hittat rätt i livet

Två älskande som vet vad verklig kärlek är

anits 26 maj 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-26 12:07



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ett uppslukande som är så underbart....
2008-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Det är något som övergår allt förstånd och ibland spränger förnuftets ramar.
2008-05-26

  Sladjana Zubcevic
Så vackert min vän!
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP