Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


KÄMPARGLÖDEN

KÄMPARGLÖDEN
Där går han som ständigt förlorar vänner
Inte konstigt att alla snart har fått nog
Han är innesluten och arg, berättar aldrig hur han känner
Det blev väl för svårt att brinna när kämparglöden dog

Och hans vän på andra sidan världen kan inte förstå
Han blir ju så arg när hon vill veta hur han mår
Det är då han kortsluts och väljer att gå
Och hon vill skriva men hon vet inte om hon vågar och får

Ett ögonblick senare ångrar han allt
Men hon har nu gått och rutan är svart
Utan hennes närvaro blev det ganska kallt
Tänk att livet kunde förändras på en enda kvart




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 357 gånger
Publicerad 2008-05-26 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten