Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att överleva tomheten

Som en lobotomerad vålnad
irrar jag viljelöst
mellan tveksamma mål

jag tänker inte
för det känns

jag känner inte
för det gör ont




Fri vers av Kikhorion
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-26 19:45



Bookmark and Share


  Svartsilver
så grym du är.
du skriver kort men med så kloka ord och cool framtoning.
2009-04-22

  lodjuret/seglare VIP
skönt då slipper jag axla det ansvaret, några gånger har det varit nära, för en robot är det mye som kan locka annars i människornas märkliga värld
2008-06-27

    Askes
Riktigt bra!
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion