Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


VARA VÄNNER

VARA VÄNNER
I kväll är det hans kväll
I kväll finns han för dig
I går gav du honom dagen
Kanske i morgon du minns mig

Förra veckan svek han
Du vet om att han bedrog
Men denna veckan är hans igen
Du stod inte ut med tanken på om att han drog

I morgon kommer jag vänta, kanske är det då min tur
Men samtidigt vet jag att om du ger mig din dag så blir han sur
På detta sätt har vi snart satt upp en tigande mur
Den skyddar oss från varandra och snart kan ingen ta sig ur




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-26 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten