Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


TRASIG

TRASIG
Se genom mina ögon, jag bryr mig om allt han förstör
Jag lovade att förbli vid din sida, tills den dagen då nån av oss dör
När jag gav dig det löftet trodde jag att jag skulle gå först
Men nu ser jag med förskräckelse på när din själ dör av kärlekstörst.

Nyss fick jag veta allt och mitt blod frös till is
Det som hände var ju inte något fel, om han kunde ha förstått på nåt vis
Men han är hård som järn, hans hjärta blev en sten
Han anser sig ha bevis, och nu är allt försent

Om du ändå ville tala, om du ändå sa nåt alls
Mina tårar smakar blod, jag stryps av klumpen I min hals
Snälla älskade vän, jag hoppas du förstår
Jag finns kvar vid din sida, jag tänker aldrig gå







Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-26 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten