Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


TUSEN ÅRS SÖMN

TUSEN ÅRS SÖMN
Låt mig krypa in under din hud, försvinna litegrann
Bara tills mitt krig tagit slut, så vi kan skydda varann
Säg att allt ska bli bra, även om det är en lögn
Sjung sedan lugnt hela natten, skänk mig tusen års sömn

Just nu är jag rädd, allting känns så fel
Jag chansade för stort, mitt liv är satt på spel
Nu borde jag ångra allt jag sagt
Ångra allt jag någonsin gjort
Men jag hinner inte ens tänka
Hela livet går för fort




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 298 gånger
Publicerad 2008-05-26 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten