Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några tankar när natten närmar sig


NÄR DAG BLIR TILL KVÄLL

Dagen har blivit kväll
natten närmar sig

Skymmningen börjar falla
vid det öppna fönstret
hör jag koltrastens sång

Dagen har varit fylld av
sol och ljus,en underbart
vacker dag

Kvällens ljumma vindar
leker med trädens grenar

I bladverken hörs ett sus
av ro och stillhet,ett sus
som får mig att känna lugnet
i mitt hjärta i min själ

Moln skyarna vandrar på
himmelens fäste,allt andas
lugn och frid

En lugn och skön kväll som
snart över går i natt,och en
ny dag väntar,att om några
timmar väcka oss

I den nya dagen går vi in
med hopp och förtröstsn,
att nattens vila stärkt oss
till kropp och själ

anits 26 maj 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-26 23:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Precis så!
Mycket fint och livsbejakande!
Min gårdag var underbar.
Jag prisar Gud!
2008-05-27

    Ken Cassel
Tjusigt anits

Kram
2008-05-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
En natts god vila
är guld, då känner
man sig upplyft
och huld, ja blott
för att man sovit
gott, en lyckolott!
2008-05-26

  Sladjana Zubcevic
Så vackert min vän!
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP