Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ekar

 

det ekar
så hårt
när de

tomma orden

kletar
fast

väggarna
och de sitter som
epoxylim och går inte
att få bort
men nu
har jag
beslutat
mig
för
att

inte
längre

h
ö
r
a

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-27 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP