Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i nattens mörker kommer många tankar många undringar


I NATTEN KOMMER TANKARNA

I natten kommer tankarna
just nu när kvällen börjar
gå över i natt

Just i natt kommer tankarna,
tankarna till dig som inte finns
här längre

Tankarna,gjorde jag rätt
en annons om din bortgång
fick du inte

Men vad skulle der stå,det
visste inte jag,vad jag än
hade kommit fram till, hade
det blivit fel i dina barns
ögon

Om dom velat ha en annons,
hade dom kunnat sätta in en
själva

Blommorna från mig,som fanns
på din kista,där stod varken
namn eller hälsning,jag kunde
inte,orkade inte

Allt så kaotiskt allt så frustrerande
dina sista dagar i livet,mina krafter
var slut

Jag hoppas och tror,att Han som
leder oss,såg mig förstod mig hur
svårt allt var

Han fanns och bar mig hela den
svåra tiden,när allt var som det
var,Han såg Han förstod,och finns
med mig nu i natten

anits 27 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-27 00:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mitt råd: släpp det!
Man sörjer inte med annonser.
(Med all respekt.)
2008-05-27

  LassO
kanske behöver du mer en hälsning om \"vila i frid\" än han? För du gjorde vad du tyckte rätt och kunde... låt ditt sinne \"vila i den friden\". Så länge man gör sitt bästa, så är det aldrig helt fel.
2008-05-27

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert!
2008-05-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh kära nån
detta känns
hårt och svårt
varför skall livet
vårt, bli så svårt...
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP