Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när natten blir dag försvinner svåra tankar


MORGONEN

Morgonen kommer till mig
med ljus,värme och solens
ljuvligt sköna strålar

Nattens mörker har gått
över i dag,nattens tankar
bleknar,när ljuset och värmen
gör sitt intåg genom mitt fönster

Möter med glädje den nya dagen
med solen och värmen,få njuta
av fåglarnas sång,den ljuvliga
grönskan som ännu är så skir
så vacker

En ny dag nya krafter nya
möjligheter,en dag som nu
redan denna tidiga morgon
får glädjen att spira i mig

Här där jag står ser ut över
hela skapelsen,så vacket
så underbart allt känns

Ännu en dag har Han givit mig
att få ta till vara,förvalta och
njuta av

Vad mer kan jag begära,här
där jag står ser ut genom
fönstret känner glädje och
lycka över det liv som i denna
stund givits mig

anits 27 maj 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-27 07:59



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Så vackert min vän!
2008-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Väderleksmässigt är morgonen perfekt.
Men annat kan göra ont i alla fall.
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP