Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som svar på Natsume Sôsekis att vallmoblommorna faller på det där sättet helt enkelt oartigt


Du står där naken



vallmoblommorna
fäller sina röda blad
du står där naken




Bunden vers (Haiku) av [jimmy]
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-27 11:25



Bookmark and Share


  albertina
vackra bilder du skänker dina läsare.
det tackar jag för. =0)
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]