Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig

förlåt mig om jag ler i farten
förlåt mig om jag viftar flugan ur ditt hår
förlåt mig om jag inte minns imorgon
förlåt mig om jag glömmer bort igår.

förlåt mig om jag rör din hand
förlåt mig om jag tittar när du sover
förlåt mig om du tror att jag är doktor
men jag vill bara lyssna på ditt hjärta.

förlåt mig om jag somnar på din soffa
förlåt mig om jag alltid vill stanna här
förlåt mig om jag vill skrika dina tårar
men det för mig lite närmare dit du är.

förlåt mig om jag vattnar din blomma
förlåt mig om jag är ett kapiell i din bok
förlåt mig om jag kysser din nacke
förlåt mig, jag är inte riktigt klok!

förlåt mig om jag skriver ner ditt namn
förlåt mig om jag går i din atmosfär
förlåt mig om jag kysser dig i tanken
men det för mig lite närmare dit du är.




Övriga genrer av barfis
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-27 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfis