Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö Du

Älskling,
var finns du?
Du bara försvann
och lämnade mig med brustet hjärta
Panikslagen, förtvivlad

Men själen gråter tyst.
och jag undrar vad du gör, om du minns,
om du ler ikapp med vintersolen, så som bara vi gjorde.
Fumlade, tumlade i den nyfallna snön

Om du ser stjärnorna vi såg en gång
dom gångerna då vi klättrade upp på hustaket för att se världen.

älskling, inte ens det blev vi
bara varandras hemlighet

Adjö Du




Övriga genrer av barfis
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-05 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfis