Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är dina tankar ?

Vad gör du? Vad tänker du på?

Står du och fiskar på stenen ?
Tänker du på hur du lärde henne flugfiska och kasta rätt med spö?
(Du vet nog om att hon bara låtsades.)

vad gör du? tänker du på henne?

Sitter du på traktorn och laddar batteriet som verkar vara trasigt
men du gör det ändå, bara för att ni gjorde det,
för att du tänker på henne?

Vad ser du, vad känner du?

Ser du pusslet på golvet som ligger orört sen länge
och du blundar och minns
känner hennes varma kropp mot din när du ska gå?
En kram och hennes doft har fastnat i ditt minne

Vad gör du? Tänker du på mig?
På hur mycket du vet att jag älskar dig
fastänn du aldrig kommer förändras?




Övriga genrer av barfis
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-05-27 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfis