Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kom inte på så många fler rim med bandnamn... musik jag lyssnar på i alla fall! :) Kommentera gärna med vad ni själva lyssnar på :D


Music is my life

Music is my life
but my speakers are weak.
My boombox is a puny little thing
but stills plays my Maiden with a grin.

Volume turned to max!
Sing along with 30Seconds to Mars!
The floor is shaking
\"You take the breath right out of me\" - screams Breaking Benjamin




Fri vers av Gustav Sjökvist
Läst 447 gånger
Publicerad 2008-05-27 15:55



Bookmark and Share


    Smart Blondin
^^ den här var rolig
2008-07-11

  AnnaMy
30 seconds to mars och benjamin, bra band det!
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Sjökvist