Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Det finns ingen väg till fred...fred är vägen\"- Gandhi



Jag är våldsam

Inte så att det syns

Men i min farliga inställning till livet




Fri vers av taowaki
Läst 534 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-27 19:25



Bookmark and Share


  taowaki
Fred är att aktivt skapa fred...så det är mer ett medel i mina ögon...bara små små fredliga handlingar trots en värld med krig och massförstörelse
2008-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Ja, frågan är ju om fred är mål eller medel.
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

taowaki
taowaki