Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när lugnet bryts av en ilsken telefonsignal usch


MORGONEN BLEV INTE SOM DET VAR TÄNKT

När jag slog upp mina ögon i morse,
spirade glädjen inom mig

Solens strålar allt kändes som gjort
för en underbar dag

Plocka lite inne,göra det nödvändigaste
sedan får balkongen bli min plats för dagen

Lite mera växter vill jag ha,så en tur till
handelsträdgården får det bli

Sitter i mina tankar

När telefonen ringer

Svarar,dum som jag är,tänker mig inte för

Hör rösten

Tänker,jag orkar inte,höra på allt gnäll
allt sk.. prat

Avslutar så fort jag kan

En vit lögn är ingen lögn,det är min livlina
i detta ögonblick

Men dagen känns förstörd,och det får den
inte göra,jag tar bilen uträttar mina ärenden,
som måste göras

När det är klart styr jag bilen mot
handelsträdgården,snart hittar den
nog själv

Jag går där känner dofterna,njuter
av att bara gå och vara bland allt
det vackra

Allt de underbara vackra,ska få mig
att glömma, alla hårda ord allt prat,
som det inte finns någon sanning i

Hittar det jag söker,nu blir det mera
att plantera och fördela i mina blomlådor
på balkongen

Ilskan och vemodet försvinner,när
jag åker hem med det bästa jag vet
växter, blommor som ska förgylla min
tillvaro och min balkong

anits 27 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-27 20:04



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Flower power!
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP