Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer sakna dig

jag kan inte beskriva
känslan
av att vara nära dig.

jag vet bara att
jag inte vill att du






försvinner.




aldrig,





inte någonsin,





förstår du det,
dummskalle där?




Fri vers av Stormöga
Läst 521 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-27 23:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"I love you, you big dummy\", som Freddie Wadling sjöng.
2008-05-28

  friheten
vacker
2008-05-27

  camillala
haha gillar det sista allra mest
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Stormöga